Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

Χρειάζεστε περισσότερες Πληροφορίες ?

Σχέδια

Στο κατάστημά μας μπορείτε να φωτοτυπήσετε και να διπλώσετε άμεσα ασπρόμαυρα και έγχρωμα σχέδια ή εικόνες οποιουδήποτε μεγέθους με απόλυτη ευκρίνεια και πιστότητα χρωμάτων σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, μπορείτε να σκανάρετε και να αποθηκεύσετε σε ηλεκτρονική μορφή σχέδια ή οποιαδήποτε εικόνα μεγάλου μεγέθους στο κυλινδρικό scanner που διαθέτουμε και τα μετατρέπουμε εμείς σε όποια μορφή αρχείου μας ζητήσετε (π.χ. jpg, pdf, tiff, κ.α.) Η ποιότητα του χαρτιού μας κυμαίνεται από 80 γραμμάρια (απλό χαρτί) έως χαρτόνι 220 γραμμάρια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχέδια, αφίσες, πόστερ, φωτογραφίες, χάρτες κ.α.

Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους σε διάφορα υλικά

Μπορούμε να μετατρέψουμε σε ηλεκτρονική μορφή εικόνες, κείμενα, προσωπικά έργα τέχνης και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε και να το τυπώσουμε σε ότι υλικό επιλέξετε σε πολύ υψηλή ανάλυση με μελανιά ανεξίτηλα και ανθεκτικά σε ήλιο. Η εγγύηση των χρωμάτων της εκτύπωσης σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο είναι για πολλά χρόνια.

Μουσαμάς

Ο μουσαμάς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό σε εξωτερικές συνθήκες, και αρκετά οικονομικό. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά χρησιμοποιούνται για banner, πανό, διαφημιστικές αφίσες στο δρόμο, σκηνικά συνεδρίων, πόστερ, φωτογραφίες, κτλ.

Φωτογραφικό χαρτί

Το χαρτόνι που χρησιμοποιούμε είναι 220 γραμμάρια, ιδανικό για εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους (παρουσιάσεις για συνέδρια, πόστερ, αφίσες, φωτογραφίες). Το κατάστημα διαθέτει θήκες (χάρτινες ή πλαστικές) για τη μεταφορά των πόστερ στα συνέδρια.

Πολυπροπυλένιο για roll up

Ο μηχανισμός του roll up αποτελεί μοναδική λύση για αυτούς που χρειάζονται ένα ελαφρύ και ανθεκτικό σταντ, που διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση και προσιτή τιμή. Συνοδεύεται από υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς. Η εκτύπωση γίνεται με ανεξίτηλα μελάνια και αντέχει ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες, ενώ όταν είναι κλειστό προστατεύεται. Η εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη και γρήγορη γιατί δεν διαρκεί πάνω από 1 λεπτό.

Αυτοκόλλητα

Ειδικευόμαστε στην εκτύπωση σε πλαστικό αυτοκόλλητο βινίλιο διαφανές και λευκό με εξαιρετική ποιότητα χρωμάτων και αντοχή στον ήλιο για εξωτερική χρήση. Παρέχουμε άμεση παράδοση και έτοιμα χαραγμένα αυτοκόλλητα σε ότι σχήμα και μέγεθος θέλετε για όλες τις χρήσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να τυπώσουμε αυτοκόλλητα για βιτρίνες καταστημάτων, ετικέτες κρασιών και προϊόντων, ετικέτες για φυλλάδια και κουτιά συσκευασίας, για προσκλητήρια και πολλά άλλα. Γίνεται εκτύπωση πάνω σε διάτριτο αυτοκόλλητο για να καλύψουμε τις βιτρίνες καταστημάτων. Η ιδιότητα αυτού του αυτοκόλλητου είναι ότι το φως του ήλιου εισέρχεται αλλά ο περαστικός δεν μπορεί να δει μέσα.

Καμβάς

Η εκτύπωση σε καμβά είναι ιδανική λύση για διακόσμηση ξενοδοχείων και καταστημάτων και φυσικά για εκθέσεις φωτογραφίας και αναπαραγωγή αντίγραφων έργων τέχνης.

TOP